maanantai 29. kesäkuuta 2009

Jcc#63

Tämänkertaisessa Jehkottaren korttihaasteessa malli oli Tintin suunnittelema. Kiitokset mallista, tätä oli kiva tehdä! Värittelin tuossa viikonlopun aikana muutamia kuvia sen enempiä ajattelematta minkälaisia papereita varastoista löytyy. Tähän kuvaan löysin kyllä tosi mieleiset paperit ja koristeet. Saajaa ei vain vielä ole päätetty ;)

Sugar Nellien Gorjuss-tyttönen ihanassa kesämekossaan :)

Bloginamua -Motivet



Ihania uusia leimasimia Motivetilta! Lovely new stamps from Motivet!

maanantai 22. kesäkuuta 2009

Pretty in pink

Tutulle pikkutytölle oli tehtävä kortti ja tällainen siitä tuli. Lähdin oikeastaan tekemään punaista korttia, mutta väri muuttui matkalla vaaleanpunaiseksi :) Tykkään tosi paljon näistä Magnolian leimasimista, tällä kertaa vuorossa oli ihana lappuhaalarityttö.



Edit. nyt taitaa kuvan värit olla selkeämmät ja kirkkaammat ;)

lauantai 20. kesäkuuta 2009

jcc#62

Tämänkertaisen Jehkottaren korttihaasteen luonnoksen oli suunnitellut Lehtipöllö. Kiitos mallista!

Tässä olikin tekemistä, kun pyörittelin lukemattomia papereita pöydällä osaamatta päättää, mitä niistä käyttäisin ja miten. Oli niin paljon kauniita papereita, enkä nyt edelleenkään osaa sanoa toimiiko tämä yhdistelmä vai ei... Kortista tuli myös pienempi kuin olisin halunnut, kun ei ollut oikein isoja piparkakkureunaisia ympyröitä. Magnolian leimasimella mennään :)

perjantai 12. kesäkuuta 2009

jcc#61

Tämänkertainen Jehkottaren haaste oli Katin mallin mukainen ja tätä olikin kiva väkerrellä! Kortti on siis keskeltä viistosti aukeava. Kiitos hienosta mallista.

Suunnitelmissa oli tehdä 1-vuotiaalle tytölleni viikonlopun juhliin synttärikortti, joka onkin antanut odottaa tekoaan... Mutta nyt siis kortti on vihdoinkin valmis. Vaaleanpunaiselle prinsessalle vaaleanpunainen kortti. Hyvää syntymäpäivää!



Leimasimena Motivetin Doraline-Surprise.

keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Kaksi korttia leimakuvalla

Tällä viikolla olenkin saanut askartelutarvikkeeni järjestykseen ja sen innoittamana olen saanut jopa pari korttiakin tehtyä! Iltaisin siis on riittänyt tekemistä ;) En ole paljon aiemmin leimaillut, joten nyt olen saanut väritystekniikkaa (Derwentin Inktense-puuväreillä) opetella näiden kahden leimasimen myötä.

Tässä Magnolia-kortti, leimasimena Tilda with Watercan.



Toisessa kortissa käytin Wild Rose Studion Louis with Chester -leimasinta, mutta Chester-parka joutui irti leikatuksi :(

lauantai 6. kesäkuuta 2009

jcc #60

Tässä nyt ensimmäistä kertaa oman blogin välityksellä osallistun Jehkottaren haasteeseen. Tämänkertainen haaste oli Johannan mallin mukainen.
Tässä malli, joka onkin mielestäni varsin monikäyttöinen.



Ja tässä oma korttini nimpparisankarille :)



Tarvikkeet Sinellistä taustapaperia ja circle it -leimasinkuvaa lukuunottamatta, jotka tulivat askartelukirppiksen kautta.

torstai 4. kesäkuuta 2009

Ylioppilaskortti

Tämä pääasiassa käsintehtyjä kortteja esittelevä blogini saa nyt sitten ensimmäisen postauksen :) Rakastan näpertämistä ja omistan tämän blogin kaikille muillekin kädentaitoisille! On ihana, kun voi tehdä jotain hyvinkin konkreettista ja saa kokeilla omia luovuuden rajojaan. Tässä kortti, joka meni tämän kevään tuoreelle ylioppilaalle.