perjantai 7. elokuuta 2009

Keijukaistunnustus :)

Viimoisen viikon olen ilman nettiä elellyt. Nyt vihdoin taas pääsen ruudun ääreen ja mikäpä sen mukavampaa saada tällainen yllätys Merkkarilta! Tämä onkin ensimmäinen laatuaan :)Voi kuinka paljon onkaan blogeja, joille tämän tunnustuksen voisin antaa. Mutta aloitan maltillisesti ja annan tämän takaisin Merkkarille, jonka lisäksi tämä menee
Katjuskalle ja
Carolalle
vaikka teillä tuo tunnustus jo onkin. On ollut ihana käydä lukemassa teidän blogeja, kun tietää, että tarjolla on aina hienoja kortteja :)

Lisäksi annan tämän
Marjorielle: blogissasi on aina niin kauniita ja iloisia kortteja!
Ninarskulle: blogiasi lukiessa tekee itsekin mieli alkaa skräppäillä ;)

3 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Voi kiitos kiitos kiitos :)
Näitä on kyllä aina niin mukava vastaanottaa!
Toki ojennan tämän ihanan tunnustuksen myös sinulle!

Marjorie kirjoitti...

Kiitos paljon tunnustuksesta, se oli ihana yllätys, kun palasin kotiin! Ajattelin välittää tunnustuksen takaisin sinulle sanallisesti, kun olet sen jo saanut monelta suunnalta. Korttejasi on mukava käydä katsomassa, sillä osaat tehdä kauniita kortteja, ja piipahdan blogissasi usein.

Carola kirjoitti...

Kiitksia paljon tunnustuksesta. Anteeksi että minun kesti vastata sinulle, olen muuttanut askartelutilani joten olen ollut kovin kiireinen. Ojennan sinulle ehdottomasti takaisin tunnustuksen. Teet upeita kortteja,värityksesi ovat tosi kauniita ja erityisesti tykkään tyylistäsi käyttää reippaasti värejä!